Information

Dela produkten


Odlingstunnel säsong


DIREKT

Odlingstunnel säsong

Odlingstunnel är erfekt för dig som vill ha ett enkelt och billigt växthus att börja odla med. På väggarna finns öppningsbara ventilationsfönster. Många installerar en odlingstunnel för att snabbt & enkelt få en plats att driva upp sina plantor från frö till planta för att sedan flytta in dem i sitt primära växthus. Men tunneln fungerar även som ett växthus till färdig frukt, fördelen med det gröna ytskiktet är att det går snabbare pga. Ljuset som blir av solens strålar. Stor öppning i vardera kortsida som kan rullas upp så man enkelt kan köra in ex. Skottkärra. Öppningen förseglas med dragkedja och INTE kardborre lösning som finns på billigare varianter. För pengarna ett hög kvalitets lösning men kan inte jämföras med våra storm säkra tunnlar

Ta i beaktning det är en säsongs lösning och bör plockas ner inför höst, men är mycket enkelt att resa beräkna ca 30-60min. Skall monteras så det inte står öppet, utan sörj för gott vindskydd. Många monterar det intill sitt riktiga växthus så man enkelt kan flytta plantor och att växthuset ger skydd mot odlingstunneln.

Detta tunnelväxthus är tillverkat i UV-resistent armerad polyeten med tätheten 140g/m² och med Ø 20mm rör (godstjocklek 0.65mm) av galvaniserad stål. PE-duken är vattenavvisande.

Vi erbjuder 3 olika strl enligt mått nedan:
7m2 - (B)2000mm x (L)3500mm x (H)2000mm SLUTSÅLD
8m2 - (B)2000mm x (L)4000mm x (H)2000mm
10m2 - (B)2500mm x (L)4000mm x (H)2000mm SLUTSÅLD
1.495kr

Dessa alternativ finns:

Tillbaka

Kunder som har köpt den här produkten köpte också