Information

Dela produkten


Garagehallar


DIREKT

Garagehallar

Allsidigt tält, ideéllt till förvaring av maskiner, material. Tältet ger extra plats till förvaring på rekordtid, kort sagt möjligheterna är många.

Konstruktion

Tälthallens ställning är konstruerad av galvaniserat stålrör med en god rostskyddande ytbehandling. Bottenramen fastgöres i underlaget med de medföljande jordspikarna för att säkra tältet mot starka vindar. Dessutom är tältduken försedd med en jordkjol på långsidorna, vilka vi rekommendetet mot starka vindar. Dessutom är tältduken försedd med en jordkjol på långsidorna, vilka vi rekommenderar att du gräver ner i jorden eller liknande för att säkra tältet mot att vinden kommer in denna väg. Tältet kan också monteras på träläkte eller betongfundament med expansionsbultar om förhållandena kräver detta. Tälthallen är försedd med två presenningsportar som fastgöres med stroppar. Portarna är monterade på en glidstång och öppnas till sidorna där de fastgöres.

Presenningen

Presenningen är gjord i polyeten i en bra kvalitet, i en 3-lagers-konstruktion som är lackerad på båda sidorna. Rip stop-funktionen i duken skall förhindra att ett hål utvecklas till en lång reva. Presenningen är försedd med UV-skydd vilket garanterar lång livslängd och skyddar de föremål som finns i tältet. Presenningen är brandhämmande.

Takduk: Kraftig presenningsduk i polyetylen 200-280 g/m²
Sidoväggsduk: Kraftig presenningsduk i polyetylen 200-280 g/m²
Ram: Galvaniserade stålrör
Rör / rördelar: 42x1,2mm+25x1,1mm

Strl XL
Bredd: 3,00 m.
Längd: 5,00 m.
Nockhöjd: 2,40 m.

Strl XXL
Bredd: 3,4 m.
Längd: 6,1 m.
Nockhöjd: 2,5 m.EXPOL ÖLAND ett säkrar val (läs mer här)
4.995kr

Dessa alternativ finns:

Tillbaka

Kunder som har köpt den här produkten köpte också